Events

EVENTS

FANDAG 26 juli 2022 

OHL - Leicester voor het 20-jarig bestaan van OHL

Sinds de beginjaren richtte onze supps club een steakdag of mosselfestijn in. Vermits we nadien de seats via OHL mochten gebruiken was het eenvoudiger om daar te werken en de klanten te verzorgen. Samen met sponsoring waren dat de voornaamste inkomsten van onze club. Onze vrijwillige medewerkers brachten telkens de events tot een goed einde waardoor  onze clubkas safe was.


FANDAG 16 juli 2022


Het 20-jarig bestaan van OHL wordt gevierd met een galamatch tegen zusterclub Leicester. Einduitslag 3-3


Door Corona geen kerstmarkt in 2021.


FANDAG 5 sept 2021


Met uiterst goed weer is deze fandag een enorm succes. Onze stand met heerlijke CAVA, Desperados, alcoholvrije Punch en croque monsieur spreekt de bezoekers aan. Het opgerichte dorp op de OHL parking is een betere bestemming. Het sportieve aanbod kan beter.


FANDAG 27 juli 2019


De omgekeerde wereld met een dag vol onweer en buien. Toch hebben onze medewerkers deze fandag tot een goed einde gebracht. Proficiat!


FANDAG 28 juli 2018


Met het zwoele weer en in een hittegolf van de laatste dagen was het een enorm succes. Onze werkers hebben zich meer dan ingezet en waren al een half uur voor tijd uitverkocht. Pigeon d'Or mag terecht fier zijn op de inrichting van zijn stand en het geleverde werk van zijn leden. De animatie was dit jaar dan ook overtreffend en betekende veel meer dan de vorige jaren. Met de warme temperatuur was er tevens meer volk en zit dit evenement in de lift voor de komende jaren. Proficiat aan alle deelnemers en aanwezigen.

Pigeon d'Or bezoekt een tweede maal Leicester.


Op 26 en 27 februari 2019 gaat PD voor de tweede maal naar onze zusterclub. Deze keer zijn er 9 uitverkorenen die er door John Oxley ontvangen worden. De mensen van Leicester tonen zich weeral als voorbeeld van gastvrijheid en verwennen er onze leden op ongekende manier. Brighton, de tegenstander van de avond moet ook het onderspit delven en zo worden de PD supporters nog de mascotte van Leicester. Bovendien maken we er kennis met Joeri Tielemans die graag op de foto gaat met onze mensen. Weeral een onvergetelijke ervaring. 


Pigeon d'Or in Leicester 28 & 29 november 2017.


Als snel na de overname door de King Power group hadden onze leden zin om toch kennis te maken met de ploeg in Leicester van onze eigenaar Vichai. Na wat opzoekingswerk i.v.m.de kalender, de reisweg, het verblijf en het bekomen van tickets was duidelijk dat slechts een kleine delegatie naar ginder zou gaan. Voetbal is niet goedkoop en dat kan al een eerste obstakel vormen. Toch beslisten 5 van onze leden om de overstap te wagen en kennis te maken met deze ongekende wereld. Na de 2-daagse kunnen zij alleen nog in superlatieven praten over deze uitstap. Met wat geluk, en de nodige steun van een aantal mensen ter plaatse hebben ze een ongelooflijke trip mee gemaakt die zeer lang in hun geheugen zal blijven. De organisatie en de opvang waren TOP. Bovendien maakten ze een topwedstrijd mee tegen Tottenham Hotspurs die ook nog eindigde op een 2-1 overwinning van Leicester. De plaatselijke vedetten Vardy en Mahrez scoorden in de eerste helft ieder een prachtig doelpunt en pas in het laatste kwartier kon Harry Kane de einduitslag voor Tottenham op het bord trappen. De opvang door John, de rondleiding voor de wedstrijd, de ontvangst in de Rowley suite (met dank aan Esther) en het bezoek van de academie de dag nadien met Birchie getuigden van het professionalisme van de groep. De eigenaars hebben Leicester tot een topploeg gemaakt en onze vrienden ter plaatse lieten merken dat zij dat ook voor OHL verwachten. Uit de talrijke foto's van de groep (± 600) kiezen we er een aantal om in de fotogallerij te plaatsen. Het blijven onvergetelijke herinneringen.


Sinds 2013/2014 hebben we geen steakdag meer ingericht.


De clubkas was voldoende gespijsd en onze medewerkers worden telkens een jaartje ouder. Van zodra deze inkomsten opnieuw nodig zijn kunnen onze jongere leden terug een evenement plannen om de kas te voeden.


Onze club en vooral de in standhouding van onze bus hangt voornamelijk af van de inkomsten die verwezenlijkt worden door de organisatie van activiteiten door onze vrijwilligers.


Bekijk ook  een paar sfeerbeelden van de vorige steakdagen. Met dank aan het bestuur van OHL die ons deze accomodatie aan gunstvoorwaarden liet gebruiken.


Door de inkomsten van de steakdag konden we ieder jaar het sinterklaasfeest voor de jeugd van OHL organiseren en sponsoren. Met de hulp van het jeugdbestuur en een paar vrijwillige supporters lukt het ons nog ieder jaar dit kinderfeest in stand te houden.


Elk jaar wordt er op de algemene vergadering beslist of we verder gaan met deze sponsoring en organisatie. Sfeerbeelden van vroegere inrichtingen geven u een idee van de geleverde inspanningen.


OHL TV maakte een mooie samenvatting van een vroeger sinterklaasfeest

We ontvingen telkens 160 tot 210 jeugdspelers van OHL. De sint verwent ze met geschenken, drankjes en snoepgoed. Bovendien is er meestal een handtekening sessie door de spelers van de 1e ploeg en krijgen de jeugdspelers nog pannenkoeken, chocolademelk en drankjes aangeboden. 

 


Supporterssclub Pigeon d'Or is fier op deze inrichting, en terecht!